Prodaje se kuća od 65.00 m2 u Letovaniću!

Prodaje se kuća od 65.00 m2 u Letovaniću!

45,000.00 €

D36 140, 44271, Letovanić, Hrvatska

Features

Features:

  • ADSL
  • Telefon
  • vrtna kućica

View on map / Neighborhood

Description

Kuća je potpuno obnovljena ove godine, potpuno novi namještaj, legalizirana. Samo 20 min od Zagreba., popularno zagrebačko izletište i vikendaški kraj, kupanje u Kupi.
Nalazi se odmah na početku sela, Izmaknuto od glavne ceste, vrlo miran kraj. Susjedstvo tiho. Cijela paracela je 800 m2 od čega je dio pristupni put. Ograđeno ove godine. Voda iz hidrofora, pitka. Tropregradna septička novoizgrađena sa biopročistačem. Grijanje na drva, novoizgrađena kaljeva peć Fasada nova 10 cm stiropor. Troškovi života minimalni. Struja priključena, ADSL također.
Dimenzije kuće: 40 tak m2 prizemlje, sa lijepom natkrivenom terasom pogledom na uspostavljeni organski vrt. Navožena kvalitetna zemlja, pognojeno, uspostavljene povišene gredice. U vrtu se nalaze mnoge trajnice: šljiva, dvije jabuke, dva crvena oraha (mladi), dva kestena (mladi), kozlokrvnina, bodlea, tekoma, crveni ribizl, crni ribizl, izabela, jagode, šumske jagode, božuri, perunike, đurđice, lavanda, ružmarin, buhač, artičoke, timijan, pelin, smilje, itd. Postoji 1 m2 spremište za kišnicu i izveden dovod kišnice iz oluka. Kompostište organizirano i ograđeno Vrt je dovoljan za proizvodnju povrtnica/hrane za četveročlanu obitelj.
U prizemlju se nalazi kuhinja sa boravkom, kupaonica sa kadom, umivaonikom i WC-om, spavaća soba i jedna mala radna soba. Bojler jedan od 100 l koji je za kupaonicu i kuhinju Dodatak je podrum gdje se nalazi smočnica i prostorija sa hidroforom koja može služiti kao spremište za razne stvari. Kuhinja/boravak, smočnica i kupaonica imaju podne pločice, sobe laminat. Na prozorima boravka i spavaće sobe nove rolete i komarnici. Na ostalim prozorima mreže protiv komaraca.
Na katu/potkrovlju potpuno adaptirano te izolirano 30 m2, dva kreveta, na podu laminat.
U dvorištu nova drvena kućica za drvarnicu gdje stane 5 m2 drva.
Vlasništvo 1/1
Energetski certifikat C.
Cijena 45.000,00 Eura (sa namještajem kupljenim ove godine)