O nama

Naš tim sastoji se od ovlaštenih agenata upisanih u Imenik agenata koji vodi Hrvatska gospodarska komora koji po Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina posjeduju stručni ispit i upisani su u registar u Hrvatskoj gospodarskoj komori ovlaštenih posrednika u prometu nekretnina, kao i onih koji će to u skorom roku postati. Tim ljudi koji svakodnevno nadograđuje svoje znanje te prati razvoj tržišta kako bi lakše pomogli Vama koji nas trebate u velikoj životnoj odluci oko kupnje svoje nekretnine.

Mi štedimo Vaše vrijeme i radimo za Vas sve što je potrebno kako bi Vi bili zadovoljni i sigurni. Pravno posredujemo kod svih oblika stjecanja nekretnina u Hrvatskoj. Naša profesionalna usluga pružit će Vam kvalitetnu sigurnost, podršku, stručni savjet i učinit će Vašu kupnju, prodaju, zamjenu ili najam zadovoljstvom. Mi smo tu zbog Vas i jednako ste nam važni klijent bilo da kupujete, prodajete, iznajmljujete ili unajmljujete, jer ste Vi na prvom mjestu a naša je dužnost da Vam u tome pomognemo na svim aspektima vezano za nekretnine.
U našem poslu surađujemo s brojnim odvjetnicima, javnim bilježnicima, arhitektima, građevinarima, geodetima, vještacima i ostalim stručnjacima vezanim uz našu struku.

S ciljem usklađivanja rada sa pozitivnim pravnim propisima (Zakon o posredovanju u prometu nekretninama) Permoveo Nekretnine d.o.o. je po Rješenju Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod reg. brojem upisa 147/2017. Ovlašteni agenti upisani su u Imenik agenata koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod reg. brojem upisa 167/2010. Od eventualne štete koju bi mogli pružiti svojim poslovanjem osigurani smo kod Ergo osiguranja.